Beauty Behandelingen

 

Wenkbrauw Lamination

Als u weinig wenkbrauwen hebt, of als ze alle kanten opgroeien, kunt u een wenkbrauw lamination overwegen. De wenkbrauwen worden eerst geëpileerd en mooi in vorm gebracht. Na het liften van de wenkbrauwen zien deze er een stuk voller en mooier uit. Het resultaat blijft 6-8 weken zichtbaar.

 

Wimper Lifting

De wimpers worden gelift wat zorgt voor een mooie open blik. Zowel bij de wimper lifting als wenbrauw lamination kan er ook geverfd worden voor een nog mooier resultaat. Bij deze behandeling krullen we de natuurlijke wimpers zonder gebruik van wimperextensions. Het resultaat blijft 6-8 weken zichtbaar.

 

Wimperextensions, One by one

One by one wimperextensions zijn kunsthaartjes die 1 voor 1 op uw eigen wimperhaartjes worden geplaatst. Afhankelijk van het gewenste effect kunt u kiezen tussen verschillende lengtes, diktes en krullen. Deze behandelmethode is het meest geschikt voor mensen die veel wimpers van zichzelf hebben, maar meer lengte willen creëren of voor mensen die een natuurlijke en volle uitstraling willen. 

 

Wimperextensions, Volume Lashes (2D-3D-4D)

Bij deze behandeling worden er meerdere flinterdunne wimperextensions bevestigd aan uw natuurlijke winmpers. . Hierdoor worden uw eigen natuurlijke wimpers verdriedubbeld! Volume wimperextensions hebben een waaierachtige vorm, die zorgt voor een intense en volle blik die niemand ontgaat.