Manicure & Pedicure Behandelingen

 

Verzorgde handen en nagels zijn voor dames en heren geen overbodige luxe. Voor elke nagelbehandeling worden de handen gedesinfecteerd, de nagelriemen worden zachtjes teruggeduwd en indien gewenst bijgeknipt. Vervolgens worden de nagels
in model gevijld en gereinigd. Na elke nagelbehandeling worden de nagelriemen en de nagels verzorgd met speciale olie en de handen gemasseerd met een natuurlijke, hydraterende handcrème.

De verzorging van uw handen, uw nagels en nagelriemen staat bij NiLi BeautyCare centraal. De manicure kan op wens aangevuld worden met een van onze nagelbehandelingen die hieronder uitgebreid aan bod komen. We werken slechts met A merken en geven op alle nagelbehandelingen een garantie van 10 dagen op kleurbehoud.

 

Gellak/Gelpolish

De manicure behandeling kan worden aangevuld met de gellak behandeling. Hierdoor krijgen de natuurlijke nagels een schitterende glans. De gellak is een goede vervanger van de gewone nagellak. Net als bij een gewone nagellak wordt de gellak, laagje voor laagje op de nagels aangebracht. Elke laag, wordt onder een speciale lamp uitgehard in tegenstelling tot de gewone nagellak. De gellak is in diverse zomer en winter kleuren verkrijgbaar en is tevens toepasbaar over gel- of acryl nagels. 

 

BIAB

BIAB is een nieuwe trend. Het is een verstevigende, opbouwende gel voor op de natuurlijke nagels. Deze gel wordt aangebracht op de natuurlijke nagel waardoor de nagel sterker wordt, natuurlijk kan groeien en daardoor een prachtig uiterlijk geeft! Het voordeel van  BIAB is dat het in combinatie met gellak gebruikt kan worden.

 

French Manicure

Bij een French manicure wordt de bovenste nagelrand wit gelakt, terwijl de rest van de nagel gelakt wordt met een transparante of neutrale kleur. Er zijn tegenwoordig allerlei varianten van een klassieke manicure, zoals de reverse French of een kleurrijke French. De tegenwoordig zo bekende babyboom nagels zijn ook een variant van een French manicure. In plaats van een strakke witte rand, loopt het witte randje bij babyboom gelijkmatig over in het lichtroze kleur van het nagelbed. 

 

Gelnagels

Gelnagels worden over het algemeen gezien als de meest natuurlijke kunstnagels. Ze worden gebruikt voor een versteviging en/of verlenging van natuurlijke nagels. Na het voorbereiden van de nagels worden er meerder dunne laagjes gel aangebracht. Per laag worden de nagels enkele seconden onder een speciale lamp gehouden om de gel te laten uitharden. Nadat de gelnagels zijn gezet, kunt u

ervoor kiezen om gellak aan te brengen in een gewenste kleur.

Polyacryl

Polyacryl is een gelachtige substantie die de duurzaamheid van acryl combineert met de flexibiliteit van gel. Deze gel wordt gebruikt om de nagels op te bouwen, te modelleren en te verlengen. De polyacryl blijft 3 tot 4 weken mooi zitten, zonder problemen als breken, chippen en dergelijke. Het is wel belangrijk dat de polyacryl op professionele wijze verwijderd wordt. Het moet net, zoals bij acryl of gel, met een vijl verwijderd worden

Pedicure teennagels

In een pedicure teennagels behandeling worden de voeten gedesinfecteerd, geweekt in water met verzorgende zeezout, lichtelijk gescrubd en gemasseerd met een verzorgende en hydraterende voetcrème. De teennagels worden geknipt en gevijld. Ook de nagelriemen worden verzorgd en afgeknipt. De pedicure kan uitgebreid worden met een gellak behandeling.

 

Pedicure compleet

In een pedicure compleet behandeling worden de voeten gedesinfecteerd, geweekt in water met verzorgende zeezout, gescrubd en gemasseerd met een verzorgende en hydraterende voetcrème. De teennagels worden geknipt en gevijld. Ook de nagelriemen worden verzorgd en bijgeknipt. De droge huid en eelt onder de voeten wordt verwijderd met een elektrische freesmachine en ook de
likdoorns worden zoveel mogelijk verwijderd.

 

Medische pedicure

Bij hardnekkige schimmelnagels adviseren wij zeker om een medische pedicure te bezoeken. De harde, gele laag kan vrij dik zijn en het kan moeilijk zijn om dit zelf eraf te vijlen. Om deze reden kan je er voor kiezen om het behandelen van schimmelnagels door een pedicure te laten doen. Dit zorgt ervoor dat de nagel goed afgevijld is en dat er niks overgeslagen zal worden. Een professional kan de kalklaag vrij nauwkeurig verwijderen met een pedicure frees.